Flexi – Aktiv livsstil

Syns du det er vanskelig å velge linje? Da er kanskje Flexi – aktiv livsstil linja for deg, for denne linja gir deg mulighet til å prøve mye forskjellig.

Vi er opptatt av at skoleåret skal gi deg stor variasjon i aktiviteter. På en kald og regntung dag kan du sitte inne og bruke hendene til å skape figurer og former i leire, mens den neste dagen padler du kanskje i sola på den glitrende Selbusjøen og spiser matpakka rundt bålet sammen med en hyggelig gjeng

 

SØK OM PLASS HER

Hva gjør vi?

Livet på Flexi-linja er allsidig. Vi har aktiviteter både ute og inne, og utfordrer oss selv både ute i naturen, med ulike sportsaktiviteter, på skolekjøkkenet og i formingsrommene. Vi samarbeider også med flere av de andre linjene.

 

Vi har tilgang til gymsal med klatrevegg og buldrerom, styrketreningsrom og basseng med badstue. Vi bruker flittig både flott skogs- og fjellterreng, lysløyper og innsjø med kanoer og kajakker. Vi drar på hundekjøring, besøker klatreparken i Meråker og tar også rett som det er en dukkert i Pirbadet i Trondheim.

 

Vi tover våre egne sitteunderlag og er kreative med både akvarellmaling, gips og leire. Vi tester ut dansefoten og lager til og med vår egen musikkvideo. Kanskje klarer vi å snike inn både litt yoga og SPA også, sånn for velværets skyld.

Hvem passer linjen for?

Denne linja passer for deg som har lyst til å lære og prøve mye forskjellig. Du får varierte opplevelser i et positivt og trygt miljø, opplever mestring ut fra forutsetninger og får sjansen til å våge nye ting.

 

Studietur for linja:

På høsten, som en bli-kjent-tur, reiser vi på linjetur til Lofoten og opplever fantastisk natur, fjell, fiske, klatring, strand, sjø, ørn og forhåpentligvis nordlys.

 

Årets linjetur går til Club La Santa på Lanzarote. Der prøver vi ut forskjellige aktiviteter som blant annet svømming, friidrett, saltimer, tennis, ulike ballspill og vannsportaktiviteter. Club La Santa er et av verdens ledende sportssentre. Alle får minst to treningsøkter hver dag. Dette kan være organiserte treningsøkter eller trening på eget initiativ. Målet med linjeturen er en treningsleir i fellesskap. Her tester vi flere ulike aktiviteter, både til lands og til vanns – og garanterer både ømme magemuskler og smilemuskler når uka er omme. Vi reiser sammen med Friluftsliv og idrett.

 

Priser:

For skoleåret 2020 – 2021 er fullstendig pris for linja kr. 128.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk.  Uten linjetur er prisen kr. 121.000,-. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

 • Bente Andersen

  Bente har bakgrunn som idrettspedagog og fysioterapeut. Hun er et friluftsmenneske med mye erfaring fra turer og ekspedisjoner i inn og utland. Bente …

  Lærer
 • Finn Håkon Solli

  Finn Håkon er en entusiastisk skiløper og friluftsmann. Han møter deg gjerne grytidlig til morgentrim. Han bruker tid på å trene Taekwon-do, og …

  Lærer
 • Toril Fuglem

  Toril er en erfaren og allsidig lærer som ofte er med oss på turer og ekskursjoner. Hun er en matglad dame som også …

  Lærer
Flexi - aktiv livsstil - Peder Morset Folkehøgskole