Fotball tilrettelagt

“Fotball tilrettelagt” er for deg som elsker fotball og som syns at et folkehøgskoleår med fotball i fokus er helt perfekt. Vil du være med på laget?

 

SØK OM PLASS HER

Hva gjør vi?

 • Treningsmuligheter – i gymsal, klatrevegg og basseng, og på kunstgressbaner
 • «Godfotteorien» – vi gjør hverandre gode
 • Kamper og turneringer
 • Allsidighet – sykkel, innebandy, ski/alpint, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring
 • FIFA-spilling og kampanalyser
 • Sosiale aktiviteter og praktisk arbeid

 

I ekte trønderånd velger vi å bygge linja opp med utgangspunkt i Godfot-teorien til Nils Arne Eggen – sammen gjør vi hverandre gode. Fotball tilrettelagt samarbeider med Trøndelag Fotballkrets, Selbu Ballklubb og Selbu vgs. Vi besøker Rosenborg Ballklubb på Lerkendal og er på Rosenborgs hjemmekamper. Vi er med i serien til Trøndelag fotballkrets, med spilledager i hele Midt-Norge. Vi har treninger med andre lokale klubber, og vi deltar også på Landsturneringen.

 

For oss er det viktig med allsidighet, så vi gir deg også mulighet til å prøve aktiviteter som sykkel, innebandy, ski/alpint, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring. Vi ser på og analyserer fotballkamper, og spiller selvfølgelig FIFA på playstation!

 

Som elev på Fotball Tilrettelagt vil du få ditt eget antrekk til kamp og spilledager, deriblant spillertrøye med navn og nummer, treningsdrakt, fotballstrømper, shorts og leggbeskyttere.

Hvem passer linja for?

Fotball Tilrettelagt er for deg som liker å spille fotball, være fysisk aktiv og spille på lag med andre.

 

Våre forventninger til deg

Vi tar vare på hverandre og tenker at vi blir gode sammen!

 

Hvor drar vi på studietur?

Linjeturen går til Barcelona. Der får vi se på både treninger og kamp på deres hjemmebane. I tillegg får vi oppleve sol, varme og strandliv.

 

Vi reiser også til Liverpool og ser på trening og kamp. Om koronasituasjonen gjør dette vanskelig, finner vi gode alternative turer i både Trøndelag og ellers i Norge.

 

Hva koster skoleåret?

For skoleåret 2021 – 2022 er fullstendig pris for linja kr. 132.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk.  Uten linjetur er prisen kr. 125.000,-. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

 • Rune Berg

  Rune er opptatt av lagbygging og hvordan legge til rette for positive opplevelser enten på banen eller i friluftslivet. Han har 20 års …

  Lærer
 • Maria Rotvold

  Maria er nylig utdannet vernepleier med videreutdanning i pedagogikk, og skal være med på å holde aktiviteten i gang på fotball-linja. Hun er opptatt …

  Miljøterapeut
 • Marius Valstad

  Lærer
Fotball tilrettelagt - Peder Morset Folkehøgskole