Fotball tilrettelagt

“Fotball tilrettelagt” er for deg som elsker fotball og som syns at et folkehøgskoleår med fotball i fokus er helt perfekt. Vil du være med på laget?

 

SØK OM PLASS HER

Hva gjør vi?

 • Treningsfasiliteter – kunstgressbaner inne og ute i Selbu
 • Gymsal, basseng og klatrevegg
 • «Godfotteorien» – vi gjør hverandre gode
 • Kamper og turneringer
 • Allsidig aktivitet høst, vinter og vår
 • Turer i skog og mark
 • Kampanalyser, FIFA-spilling og FIFA turneringer i regi av elever
 • Teambuilding og sosiale aktiviteter på og utenfor banen
 • Praktisk arbeid

I ekte trønderånd velger vi å bygge linja opp med utgangspunkt i Godfot-teorien til Nils Arne Eggen – sammen gjør vi hverandre gode. Vårt motto er at den siste pasningen er viktigere enn å score mål. Vi tilpasser nivået til hver enkelt, slik at alle opplever mestring. Linja samarbeider med Trøndelag Fotballkrets, Selbu Ballklubb og Selbu vgs. Vi er med i serien til Trøndelag fotballkrets, med spilledager i hele Midt-Norge. Vi har treninger med andre lokale klubber, og noen ganger deltar vi også på Landsturneringen. I tillegg har vi som mål å gjennomføre treningssamlinger med klubber rundt omkring i hele Norge.

 

Vi besøker Rosenborg Ballklubb på Lerkendal og er på Rosenborgs hjemmekamper og treninger. Gjennom året ser vi på kamper fra blant annet Premier League, Eliteserien og OBOS-ligaen. Vi følger med på forskjellige kampoppsett og ser på muligheter for å oppleve cupkamper og landskamper også, både for damer og herrer.

For oss er det viktig med fotballglede, fellesskap og gode opplevelser på og utenfor banen. Hvert år legger vi planer og innhold i tråd med elevenes ønsker og skolens visjon. Sammen skaper vi gode opplevelser.

Som elev på Fotball Tilrettelagt vil du få ditt eget antrekk til kamp og spilledager, deriblant spillertrøye med navn og selvvalgt nummer, treningsdrakt, treningsbukse, fotballstrømper og shorts

Hvem passer linja for?

Fotball Tilrettelagt er for deg som liker å spille fotball, har spilt fotball tidligere, er interessert i prøve fotball, liker å være fysisk aktiv og spille på lag med andre. Fotball er for alle. Vil du være med på laget?

 

Hvor drar vi på studietur?

 

2021-2022: Liverpool

2022-2023: Manchester

2023-2024: Barcelona

2024-2025: ?

 

Hva koster skoleåret?

For skoleåret 2023–2024 er pris for linja kr. 145.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk. Uten linjetur er prisen kr. 135.000,-.  I tillegg betaler hver elev ved skolestart inn kr. 3.000,- til en konto som personlige utgifter kan trekkes fra. Kontoen benyttes til transportkostnader til og fra skolen på reisedager, medisiner, forsikring, årbok, skolebilde og skoleklær. Det blir ført regnskap, kontoen gjøres opp etter skoleåret, og eventuelt restbeløp blir tilbakebetalt til eleven. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

 • Rune Berg

  Rune er opptatt av lagbygging og hvordan legge til rette for positive opplevelser enten på banen eller i friluftslivet. Han har 20 års erfaring…
  Lærer
 • Marius Valstad

  Marius er utdannet lektor med stor interesse for fotball. Han er den ferskeste av skolens lærere, men har allerede rukket å bli god og…
  Lærer
Fotball tilrettelagt - Peder Morset Folkehøgskole