Fotball tilrettelagt

Glad i fotball? Ta et år på folkehøgskole og linja Fotball tilrettelagt.

Linja for deg som elsker fotball, MEN KANSKJE MANGLER ET GODT MILJØ FOR Å KUNNE FORTSETTE MED FOTBALL. Dette er et tilbud for deg som vil spille fotball og være en del av et fellesskap.

Hvem kan søke?

Passer for deg som har fotball som hobby, liker å være aktiv, og trives med lagspill og samarbeid. Linja er åpen for mennesker både med og uten utviklingshemming.

 

SØK OM PLASS HER

Emner

  • Treningsmuligheter På Fotball tilrettelagt er du en del av folkehøgskolemiljøet på PMF. I fellesskap syr vi sammen en treningsplan med fotball og andre aktiviteter. Vi bruker skolens gymsal, klatrevegg og basseng. I tillegg bruker vi to ulike haller med kunstgress i Selbu, B Langseth Arena og Rømyrhallen.
  • Fotballfilosofi: Godfotteorien, vi gjør hverandre gode. Fotball tilrettelagt samarbeider med Trøndelag Fotballkrets, Selbu Ballklubb og Selbu vgs. Vi besøker Rosenborg Ballklubb på Lerkendal og er på Rosenborgs hjemmekamper.

Aktiviteter på linja

Allsidighet. På “Fotball tilrettelagt” gir vi deg også mulighet til å prøve aktiviteter som sykkel, innebandy, ski/alpint, klatring, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring. Vi ser og analyserer fotballkamper, og spiller FIFA på Playstation.

Kamper/turneringer. Fotball tilrettelagt er med i serien til Trøndelag fotballkrets, med spilledager i hele Midt-Norge.  Vi har treninger med andre lokale klubber. Vi deltar også på Landsturneringen.

Kurs / kompetansebevis: Vi har et samarbeid med Selbu Ballklubb som gir deg muligheter til å ta trener- og dommerkurs.

Linjetur

I høstsemesteret reiser vi på studietur til Barcelona. Der får vi se på deres treninger og kamp på deres hjemmebane. I tillegg får du oppleve sol, varme og strandliv.

I vårsemesteret reiser vi til Liverpool og ser på trening og kamp.

Kriterier for opptak til Fotball tilrettelagt

Det er fint om du liker å spille fotball! I tillegg bør du være glad i å delta i et aktivt sosialt miljø.

For skoleåret 2020 – 2021 er fullstendig pris for linja kr. 125.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk, uten linjetur er prisen kr. 118.000,-. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

  • Rune Berg

      Alltid parat for å legge til rette for å få ungdom i aktivitet. Sensitiv på fuglekvitring, og kan navnet på de fleste …

    Lærer
Fotball tilrettelagt - Peder Morset Folkehøgskole