Fotball tilrettelagt

“Fotball tilrettelagt” er for deg som elsker fotball og som syns at et folkehøgskoleår med fotball i fokus er helt perfekt. Vil du være med på laget?

 

SØK OM PLASS HER

Hva gjør vi?

 • Treningsmuligheter – i gymsal, klatrevegg og basseng, og på kunstgressbaner
 • «Godfotteorien» – vi gjør hverandre gode
 • Kamper og turneringer
 • Allsidighet – sykkel, innebandy, ski/alpint, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring
 • FIFA-spilling og kampanalyser
 • Sosiale aktiviteter og praktisk arbeid

 

I ekte trønderånd velger vi å bygge linja opp med utgangspunkt i Godfot-teorien til Nils Arne Eggen – sammen gjør vi hverandre gode. Fotball tilrettelagt samarbeider med Trøndelag Fotballkrets, Selbu Ballklubb og Selbu vgs. Vi besøker Rosenborg Ballklubb på Lerkendal og er på Rosenborgs hjemmekamper. Vi er med i serien til Trøndelag fotballkrets, med spilledager i hele Midt-Norge. Vi har treninger med andre lokale klubber, og vi deltar også på Landsturneringen.

 

For oss er det viktig med allsidighet, så vi gir deg også mulighet til å prøve aktiviteter som sykkel, innebandy, ski/alpint, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring. Vi ser på og analyserer fotballkamper, og spiller selvfølgelig FIFA på playstation!

 

Som elev på Fotball Tilrettelagt vil du få ditt eget antrekk til kamp og spilledager, deriblant spillertrøye med navn og nummer, treningsdrakt, fotballstrømper, shorts og leggbeskyttere.

Hvem passer linja for?

Fotball Tilrettelagt er for deg som liker å spille fotball, være fysisk aktiv og spille på lag med andre.

 

Våre forventninger til deg

Vi tar vare på hverandre og tenker at vi blir gode sammen!

 

Hvor drar vi på studietur?

 

Vi reiser til Liverpool på linjetur våren 2022 og ser Liverpool spille mot Watford på Anfield road. Om koronasituasjonen gjør dette vanskelig, finner vi gode alternative turer i både Trøndelag og ellers i Norge.

I Norge reiser vi og ser Rosenborg spille flere kamper i Eliteserien. Vi skal også se noen landscamper og cupkamper både for damer og herrer.

 

Hva koster skoleåret?

For skoleåret 2022 – 2023 er pris for linja kr. 130.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk. Uten linjetur er prisen kr. 123.000,-.  I tillegg betaler hver elev ved skolestart inn kr. 3.000,- til en konto som personlige utgifter kan trekkes fra. Kontoen benyttes til transportkostnader til og fra skolen på reisedager, medisiner, forsikring, årbok, skolebilde og skoleklær. Det blir ført regnskap, kontoen gjøres opp etter skoleåret, og eventuelt restbeløp blir tilbakebetalt til eleven. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

 • Rune Berg

  Rune er opptatt av lagbygging og hvordan legge til rette for positive opplevelser enten på banen eller i friluftslivet. Han har 20 års …

  Lærer
 • Maria Rotvold

  Maria er nylig utdannet vernepleier med videreutdanning i pedagogikk, og skal være med på å holde aktiviteten i gang på fotball-linja. Hun er opptatt …

  Miljøterapeut
 • Marius Valstad

  Lærer
Fotball tilrettelagt - Peder Morset Folkehøgskole