Fotball tilrettelagt

Nå har du en super mulighet til å være med på noe helt nytt – hvis du er glad i fotball: vi starter nemlig opp en splitter ny linje til høsten! Linja heter Fotball tilrettelagt og er for deg som elsker fotball og som syns at et folkehøgskoleår med fotball i fokus er perfekt. Vil du være med på laget?

 

SØK OM PLASS HER

Hva gjør vi?

På “Fotball tilrettelagt” er du en del av folkehøgskolemiljøet på Peder Morset. Sammen lager vi en treningsplan med fotball og andre aktiviteter, og vi bruker skolens gymsal, klatrevegg og basseng. I tillegg bruker vi to ulike haller med kunstgress i Selbu, B Langseth Arena og Rømyrhallen.

 

I ekte trønderånd velger vi å bygge linja opp med utgangspunkt i Godfot-teorien til Nils Arne Eggen – sammen gjør vi hverandre gode. Fotball tilrettelagt samarbeider med Trøndelag Fotballkrets, Selbu Ballklubb og Selbu vgs. Vi besøker Rosenborg Ballklubb på Lerkendal og er på Rosenborgs hjemmekamper. Vi er med i serien til Trøndelag fotballkrets, med spilledager i hele Midt-Norge. Vi har treninger med andre lokale klubber, og vi deltar også på Landsturneringen.

 

For oss er det viktig med allsidighet, så vi gir deg også mulighet til å prøve aktiviteter som sykkel, innebandy, ski/alpint, grunntrening, kondisjonstrening, styrketrening og klatring. Vi ser på og analyserer fotballkamper, og spiller selvfølgelig FIFA på PlayStation!

Hvem passer linja for?

Passer for deg som har fotball som hobby, liker å være aktiv, og trives med lagspill og samarbeid. Linja er åpen for mennesker både med og uten utviklingshemming.

 

Studietur for linja:

Linjeturen går til Barcelona. Der får vi se på både treninger og kamp på deres hjemmebane. I tillegg får vi oppleve sol, varme og strandliv. Vi reiser også til Liverpool og ser på trening og kamp.

 

Priser:

For skoleåret 2020 – 2021 er fullstendig pris for linja kr. 125.000,-. Linjeturen er ikke obligatorisk. Uten linjetur er prisen kr. 118.000,-. Se mer om priser her.

Ansatte på linja

  • Rune Berg

    Rune er alltid parat til å legge til rette for å få ungdom i aktivitet. Han er sensitiv på fuglekvitring, og kan navnet …

    Lærer
Fotball tilrettelagt - Peder Morset Folkehøgskole