Cxense Display

Valgfag

Her planlegger vi og arrangere skolens diskotek “Bomba” som går ca. annenhver torsdag. Andre arrangementer er også aktuelle å være delaktige i.

Allsidig aktivitet i nærområdet til skolen, inne og ute, som kan føre til formstigning! Du blir blant annet introdusert for kampsporten Taekwon-Do

Trening inne og ute, i takt med skiftende værforhold. Nærområdet kan by på flott løypenett for ski, skøyter på Selbusjøen, og allsidig styrketrening med innslag fra kampsport (Taewon-Do).

Valgfaget teambuilding er for deg som ønsker å bli mer bevisst på din egen rolle i en gruppe og utfordre deg selv i problemløsing. I tillegg lærer du ferdigheter i å samarbeide og hvordan man som gruppe kan oppnå mer enn man kan alene.

Vi kommer til å ta utgangspunkt i Norges livredningsselskap sine merkekrav og vi skal:

Bade, hoppe, stupe, dykke, svømme, redde, løpe, flyte, spille ball, snøbade og bruke badstue.

Du må være glad i å være i basseng og glad i å svømme. Vi tar for oss brystsvømming, ryggsvømming, crawl og undervannssvømming. 1000 meter eller 2 er noe vi gjør før lunsj og middag.

Jakt & Fiske er et heldags valgfagtilbud til de som ønsker å stifte bekjentskap med vår tradisjonelle jakt-, fiske- og fangstkultur.

Aktuelle tema er gjerne fiske i elv og sjø, skyting, fellefangst, småviltjakt, mat av vilt og fisk, blodsporprøve for hund, og muligheter for å ta «Jegerprøven».

Dette er kun noen få eksempler da innhold og tema tilpasses elevenes ønsker og forutsetninger.

Selbus vakre og varierte natur er vår hovedarena.

Baking av flatbrød og annen takkebakst. Holdninger til mat. Lage ting på skolekjøkkenet til fellesskapet. Kaker og gjærbakst til arrangement i skolens regi.

På valgfag Media følger vi progresjonen på Medialinja. Det vil si at vi lager saker til skoelavisa på nett, bidrar med innslag til våre interne radio- og fjernsynssendinger, og arbeider med årboka. Du får holde på med fotografering, skriving, lydopptak, filming og redigering.

Legg igjen en kommentar

Din tilbakemelding er verdifull for oss. Din e-post vil ikke bli publisert.

Vennligst vent...

Valgfag - Peder Morset