Cxense Display

Valgfag

Her planlegger vi og arrangere skolens diskotek “Bomba” som går ca. annenhver torsdag. Andre arrangementer er også aktuelle å være delaktige i.

Allsidig aktivitet i nærområdet til skolen, inne og ute, som kan føre til formstigning! Sykkel på vei og sti, springing på tørt og vått underlag, og allsidig styrketrening med innslag fra kampsporten Taekwon-Do

Trening i takt med skiftende værforhold. Nærområdet kan by på flott løypenett for ski og skileik, skøyter på Selbusjøen, og allsidig styrketrening med innslag fra kampsporten Taekwon-Do.

Valgfaget teambuilding / ledertrening er for deg som ønsker å bli mer bevisst på din egen rolle i en gruppe og utfordre deg selv i problemløsing. I tillegg lærer du ferdigheter i å samarbeide og hvordan man som gruppe kan oppnå mer enn man kan alene.

Vi kommer til å ta utgangspunkt i Norges livredningsselskap sine merkekrav og vi skal: Bade, hoppe, stupe, dykke, svømme, redde, løpe, flyte, spille ball, snøbade og bruke badstue. Du må være glad i å være i basseng og glad i å svømme. Vi tar for oss brystsvømming, ryggsvømming, crawl og undervannssvømming. 1000 meter eller 2 er noe vi gjør før lunsj og middag.

Jakt & Fiske er et heldagstilbud til de som ønsker å stifte bekjentskap med vår tradisjonelle jakt-, fiske- og fangstkultur. Aktuelle tema er gjerne fiske i elv og sjø, skyting, fellefangst, småviltjakt, mat av vilt og fisk, blodsporprøve for hund, og muligheter for å ta «Jegerprøven». Dette er kun noen få eksempler da innhold og tema tilpasses elevenes ønsker og forutsetninger. Selbus vakre og varierte natur er vår hovedarena.

Baking av flatbrød og annen takkebakst. Holdninger til mat. Lage ting på skolekjøkkenet til fellesskapet. Kaker og gjærbakst til arrangement i skolens regi.

På valgfag Media følger vi progresjonen på Medialinja. Det vil si at vi lager saker til skoelavisa på nett, bidrar med innslag til våre interne radio- og fjernsynssendinger, og arbeider med årboka. Du får holde på med fotografering, skriving, lydopptak, filming og redigering.

    I løpet av dette semesteret skal vi lære om hund i praksis. Vi vil møte ulike hunder og hunder i ulike situasjoner. Hundesport, hund på jobb og hund som hobby. Målet er å lære ulike måter vi kan bruke hund på og ikke minst skal vi i stor grad bruke naturen som klasserom.

I dette valgfaget får du utfordre deg selv i nye høyder uansett hvilket nivå du er på. Vi lærer å sikre, klatreteknikk, gå på led og buldring. Vi klatrer inne og ute i fjellveggen. I nærheten av skolen har vi flere klatrefelt vi kan bruke.

Fotball for alle. “Gofot”-teorien i praksis. Vi benytter oss av kunstgressbaner i Selbu både ute og innendørs. Vi besøker Rosenborg på Lerkendal.

Legg igjen en kommentar

Din tilbakemelding er verdifull for oss. Din e-post vil ikke bli publisert.

Vennligst vent...

Valgfag - Peder Morset